14 de novembre 2009

5. DIARI DE SEMINARI

(SETMANA DEL 9 AL 14 DE NOVEMBRE)

Aquesta setmana hem realitzat diferentes activitats:
- Hem acabat de parlar sobre les activitats que realitzarem en la setmana d'activitats extraordinàries, i hem escollit les escoles que visitarem.
- He mirat els blocs personals, on cadascú exposava el seu bloc mentre l'ansenyava als companys, i aquests li feien una avaluació orientativa destacant els punts forts i els punts a millorar. Aquesta activitat m'ha semblat molt interessant perquè et permet fer una reflexió de com portes el teu bloc i també pots veure els blocs dels companys que et poden resultar interessants a l'hora de modificar i ampliar el teu bloc.
- Finalment, el divendres vam realitzar l'activitat d'actualitat educativa, on s'exposava una notícia referent a augmentar els estudis obligatoris fins als 18 anys. Jo personalment no estic d'acord amb aquesta proposta ja que aquelles persones repetidores i que no volen seguir estudiant, acabarant tenint una formació igual que la que es tè actualment, sense aconseguir estudis més alts. Per aixó, jo crec que el que s'ha d'obligar, no és estudiar fins als 18 anys, sinò requerir del batxillerat o de cicles formatius per poder accedir al món laboral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada