01 de novembre 2009

Qui ets tu?


Aquesta noia es diu Ariadna, té 19 anys i viu a Barcelona. Ella és morena, d'estatura més aviat baixa... però no ens fixarem en els aspectes físics, la meva intenció és fer una descripció de com és com a persona.


Cal dir que la idea d'enfocar aquest treball va ser gràcies a un aspecte que em va cridar molt l'atenció d'ella. Aquest aspecte que trobo que la caracteritza és la motxilla tan gran que porta a tot arreu, i si ha d'anar més mudada agafa un bolso (que quasi el podríem definir com un sac) com a complement. Al veure-la cada dia carregada com una mula em va fer pensar què portaria dins d'aquella caixa de sorpreses i ho vaig investigar. Poc a poc anava coneixent més a l'Ariadna adonant-me de que és una persona molt previsora on mai li pot faltar la música, la seva agenda i el tabac. També és una noia molt organitzada ja que sempre està acompanyada per la seva gran amiga l'agenda, on apunta amb tot detall i de manera molt polida les feines a realitzar. I per últim, un altre fet que la caracteritza és la comoditat, ja que ella prefereix portar una gran motxilla on li càpiga tot i tenir les mans lliures.

Per altra banda, l'Ariadna es mostra en un primer moment com una persona tímida, però quan et coneix més trobes a una persona amb moltes ganes de xerrar i amb un gran somriure a la cara. Així, durant els pròxims quatre anys, espero despertar-me amb la seva alegria cada matí a l'entrar a classe, i si algun dia no és així intentaré extreure d'ella encara que sigui una petita rialla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada