16 d’octubre 2009

3. COED

DESCRIPCIÓ:

En aquesta sessió de COED, ens han repartit els apunts realitzats en la sessió anterior. S'ha fet un breu comentari de com són els apunts i com haurien de ser, d'altra banda s'ha apuntat que és necessari escriure exemples a l'hora de realitzar els apunts ja que a partir de l'exemple anotat és més fàcil recordar i entendre l'explicació anotada.

Un cop acabat el tema dels apunts, hem continuat amb el temari que vam deixar a mitges en l'última sessió: l'expressió escrita i oral. Però en aquest cas hem aprofundit l'expressió escrita, encara que molts punts eren semblats als que ja havíem tractat en l'expressió oral.

APROFUNDIMENT:

Com vaig fer en l'entrada anterior sobre l'expressió oral, també he cercat algunes eines per millorar l'expressió escrita o resoldre dubtes
.

L'Enciclopèdia.


Diccionari, sinònims i traduccions.

Tècniques d'expressió escrita.


REFLEXIÓ:


Cada cop tinc més clar la importància de saber expressar-se correctament, i crec que parlar i escriure són dos accions que van lligades, i que per tant les dues són de gran importància per igual. No només ens podem centrar en una, com per exemple escriure, podem realitzar bons escrits, bons arguments sense faltes i amb les pauses adequades, però si desprès no ho saps exposar oralment en públic la feina realitzada no ha servit per res.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada