07 d’octubre 2009

Arriba Carnestoltes!

Era un matí com qualsevol altre, la Norma estava a la seva aula esperant que vingués la mestra per començar la classe, i quan va veure que creuava la porta de l'aula amb tot de folis i cartolines va començar a sospitar que hi havia alguna cosa que se li havia passat per alt.
I era així, quedava una setmana per celebrar Carnestoltes! Davant d'aquesta informació la Noma es va posar molt contenta, li encantava disfressar-se i sempre esperava amb impaciència el dia de sortir a fer la rua al carrer. Però, aquest any, de què es disfressarien? De papallona, de pastanaga,... doncs no, la mestra va decidir que aquest any serien uns llapis de colors!
La Norma va estar tota la setmana enfeinada fent el su vestit i també realitzava totes les activitats que proposava el rei Carnestoltes, un dia arribava a classe amb la cara pintada, un altre portava mitjons diferents,... sempre feia tot el que manaven i sense cap tipus de vergonya, tot al contrari, ho feia amb un gran somriure, era una nena feliç. I per fi va arribar aquell dia que tant esperava, era el dia en que havien de lluir els vestits, va sortir al carrer amb els companys i al baixar va veure que allà estaven els seus pares amb càmeres de fotografia i vídeo. Per a ells, ella era la protagonista. Va arribar a una plaça plena de nens i nenes, la Norma estava neguitosa, esperava alguna cosa, però aquesta espera va acabar: va aparèixer el rei Carnestoltes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada